Billig Boxmadras

Denne side er reklame finansieret. 

En boxmadras er det perfekte valg for den som står og mangler en ny klassisk, simpel og billig seng. Når du køber en boxmadras, får du en madras og en seng i en. Den er dermed meget lettere at samle end en kontinentalseng eksempelvis. Den fylder hellere ikke nær så meget som mange andre sengetyper og er derfor et meget populært valg blandt folk som ikke har meget plads på sit værelse eller i sin lejlighed. Så du kan godt slappe af hvis du vælger en boxmadras, så er projektet omkring ny seng nemlig utroligt let.

Fordele ved boxmadras

Derfor skal du have en boxmadras

Boxmadrasser er kendt for at give god støtte til hele kroppen, da de er bygget med en ramme og fjedre i boksen. Det giver en mere stabil og fast madras, der forhindrer at du synker ned i sengen. De er normalt mere holdbare end traditionelle madrasser, fordi de har en solid base, der kan beskytte mod slid og strækninger.

På grund af den indre ramme og konstruktion kan boxmadrasser typisk være mere holdbare og have længere levetid end andre typer madrasser. Så tag ikke nødvendigvis den lave pris som et tegn på at sengen er uholdbar.

Fordele:

 • Fast madras som giver støtte til hele kroppen og forhindrer at du synker ned i sengen.
 • Mere holdbar end traditionelle madrasser grundet en solid base.
 • En god seng til en billig pris.
 • Nem at transportere og installere.

Boxmadrassen er et rigtigt godt valg hvis du ikke gider at smide pungen på en dyr seng. Det er en af de billigste typer af senge på markedet, som stadig har en utrolig komfort. 

Boxmadrassen er meget praktisk af flere årsager. Fordi boxmadrassen typisk er opdelt i mindre sektioner, er den oftest nemmere at transportere end en traditionel madras, som kan være tung og besværlig at flytte rundt på. Den kan også være nem at installere i et soveværelse, da den ikke kræver en fuld sengestel eller anden understøtning.

Hvad består en boxmadras af?

En boxmadras har en indvendig ramme lavet af træ eller metal, som giver madrassen sin faste struktur og stabilitet. Fjedersystemet i en boxmadras består normalt af pocketfjedre eller bonell fjedre, som er indkapslet i små stofposer eller lommer som forhindrer slid og støj. Fjedrene giver individuel støtte til forskellige kropsdele og kan tilpasse sig vægtfordelingen for hver person. Betrækket på en boxmadras kan variere i materiale og design, men det er normalt lavet af blødt, holdbart stof, der dækker hele madrassen. Madrassen fås i mange størrelser såsom blandt andet boxmadras 90x200, boxmadras 120x200 og boxmadras 140x200. Boxmadrassen fås også både som enkeltseng og dobbeltseng.

Bedste boxmadras - spørgsmål og svar

Hvordan vælger jeg den rigtige boksmadras efter mål?

Boxmadrassen fås i mange forskellige størrelser, såsom 70×200 og helt op til 180×200 som både dækker enkeltseng og dobbeltseng. Du må selv vurdere hvor meget bredde du vil have brug for når du sover, men en god huskeregel for at få den rigtige længde er din højde + cirka 20 cm.

Er boxmadrasser gode?

Det er selvfølgelig subjektivt, om boxmadrasser er gode, men det er en af de mest populære typer senge, så man kan vel godt argumentere for at de er ret gode.

Er kontinentalseng bedre end boxmadras?

Det kommer an på hvad man leder efter. En kontinentalseng vil ofte være mere åndbar og komfortabel. Til gengæld vil boxmadrassen ofte være billigere og mere praktisk.

Hvor høj er en boksmadras?

Højden på en boxmadras kan variere afhængigt af producenten og modellen, men typisk er en standard boxmadras mellem 20 og 30 cm høj. Hvis man tilsætter ben på madrassen, vil den så være mellem 30 og 50 cm høj.

Kan man sætte boxmadras på gulvet?

Hvis du helst vil placere madrassen direkte på gulvet, kan du sagtens det. Dog skal du være opmærksom på at det kan påvirke åndbarheden og forværre ventilationen.

Skal jeg købe en billig boxmadras?

Mens en billig boxmadras kan virke som et godt tilbud, er det vigtigt at overveje kvaliteten af madrassen og dens holdbarhed. Den billigste boxmadras kan have en kortere levetid og kan højst sandsynligt ikke tilbyde den samme støtte og komfort som en dyrere og højere kvalitetsmadras.

Hvad er den bedste boxmadras?

Det er smag og behag. Det er en subjektiv beslutning, som afhænger af, hvad køberen leder efter. Hos Sengogdyne kan du dog være sikker på, at vi tilbyder kvalitets boxmadrasser, som passer til forskellige behov og ønsker.

Du søger måske efter:

 • bedste boxmadras
 • fordele ved boxmadras
 • ulemper ved boxmadras
 • boxmadras bedst i test
 • billig boxmadras
 • billigste boxmadras
 • boxmadras tilbud
 • boxmadras 120x200
 • boxmadras 140x200
 • boxmadras 160x200
 • boxmadras 90x200
 • billig boxmadras 120x200
 • boksmadras
Insert Video

Relevante Artikler

>